Besneeuwde bergtoppen. Heldere lucht. Glinsterende sneeuw in de zon. Het schilderachtige zonneplateau Ramsau am Dachstein (1000 – 3000 m. zee hoogte) biedt alles, wat men zich voor een winterdroomvakantie wensen kan: Pisten, loipen, winterwandelpaden, ski tours, wellness, goed eten en de typisch Steirische hartelijkheid. Langlaufers glijden over de 220 km loipen door het schilderachtige winterlandschap.
meer »


Brixental in de Kitzbüheler Alpen biedt u de beste condities voor een actieve vakantie in Tirol. Drie dorpen, twee skigebieden en onbegrensde mogelijkheden vindt men alleen in Brixental. Twee van de beste skigebieden in Oostenrijk lokken families en funsporters naar het hart van de Kitzbüheler Alpen.
meer »


De winter in Zell am See-Kaprun reikt van het eeuwige ijs van de meer dan 3000 meter hoge gletsjers tot aan de oevers van het dichtgevroren Zeller meer. In deze sprookjesachtige omgeving is de hele bandbreedte van de wintersport aanwezig. In drie afwisselende skigebieden met 138 pistekilometers komen de uitblinkers, families en genieters in volle vaart.
meer »


Fantastische pisten, loipen en winterwandelpaden, adembenemende winterlandschappen alsmede een grote hoeveelheid activiteiten voor elke leeftijd. Zo presenteert zich Natuurparkregio Reutte met 11 dorpen nabij de Beierse grens als toegangspoort naar Tirol.
meer »


Hotel Mohren
Innsbruck