De winter in Zell am See-Kaprun reikt van het eeuwige ijs van de meer dan 3000 meter hoge gletsjers tot aan de oevers van het dichtgevroren Zeller meer. In deze sprookjesachtige omgeving is de hele bandbreedte van de wintersport aanwezig. In drie afwisselende skigebieden met 138 pistekilometers komen de uitblinkers, families en genieters in volle vaart.
meer »

In de Tiroler Zugspitz Arena garanderen 7 skigebieden met 139 km piste en 58 liften voor winterplezier. Beginners en geavanceerde skieers voelen zich op de familiepistes comfortabel. Skiacrobaten wagen de uitdagende zwarte pistes. Sneeuwzekerheid biedt de Zugspitzgletsjer en de besneeuwde pistes.
meer »

Wintervakantie in Montafon. Dat betekent: echte bergen, echt beleven. In het zuidelijke deel van Vorarlberg en aan de grens van Zwitserland gelegen biedt Montafon met zijn vijf skigebieden de perfecte piste voor elke wintersporter: van eenvoudige oefeningsgebieden, vlotte afdalingen vanaf de wereldcup-trajecten tot aan fantastisch poedersneeuwplezier op onaangetaste berghellingen.
meer »

Wellness-Sporthotel Alpenhof
Graubünden, Zwitserland