Het Tiroler Stubaital inspireert met actief vakantieplezier. Meer dan honderd bergen hoger dan drieduizend meter nodigen uit om in de natuur te wandelen, mountainbiken, paragliden en tot een gemoedelijke alpenborrel na de sport. Markante wandelpaden vermaken de hele familie zoals het WildeWaterPad, Schlicker schijvenpad, het “Geh-Zeiten”pad aan de Elfer of het Serlespark-rondwandelpad.
meer »


Osttirol is met zijn plaatjesboeklandschappen een ideaal vakantieterrein voor families en genieters. Hoog boven op de bergen beloven de laatste witte sneeuwvelden avontuur tussen Grossglockner en Grossvenediger, de schilderachtige toppen van de Lienzer Dolomieten sturen de groeten uit het zuiden. Het wegennet is perfect aangelegd, de kabelbanen verplaatsen de gasten aangenaam naar de mooiste panoramaplekken in de regio.
meer »


Wandelen zoveel je hart begeert, dat kan in Wildschönau op 300 km goed onderhouden wandelpaden. Bij de geniet tours staan vooral de culinaire hoogtepunten op de voorgrond; spek, kaas en boerenbrood zullen bij het traditionele alpentussendoortje niet ontbreken. Wildschönau heeft nog meer te bieden: zwemmen, tennis, rafting, actie in het hoge-touw park, paragliden, drakenclub voor de kinderen...
meer »


Hotel Alpenhof
Tiroler Zugspitz Arena