“...ik ben met papa en mama een heel lange piste van boven naar onder gegaan zonder stil te blijven staan!” - “en ik heb zoooo een grote sneeuwman in het sprookjesbos gemaakt en daarna een reuze stuk taart met chocomel in de hut gekregen...” Voor kinderen zijn het vaak de kleine dingen, die de vakantie bijzonder maken.
meer »


Sneeuwplezier en rust horen in de zonovergoten ski & alpenregio Gitschberg Jochtal tezamen. Brede pisten, talrijke vormen van wintersport, de uitstekende regionale keuken, aantrekkelijke familieaanbiedingen en de bijna onverslaanbare prijs –kwaliteits-verhoudingen zorgen voor een fantastische wintervakantie zonder hectiek.
meer »


Het Tiroler hoogdal, direct aan de Beierse grens, is het eerste adres in de bergen en is kinderlijk eenvoudig en zonder vignet bereikbaar. Het slechts 16 kilometer lange dal op een sneeuwzekere hoogte van 1.100 meter biedt de beste basis voor een perfecte start op de piste – over het dal verdeelt zijn zes kleine, fijne skigebieden met gezamenlijk 55 pistekilometers.  
meer »


Hotel Jenewein ****
Ramsau am Dachstein
WINTER
IN DE TIROLER ZUGSPITZ ARENA