De vakantieregio biedt naast talrijke pistekilometers ook een adembenemende kijk in het Nationalpark Hohe Tauern. De besneeuwde bergen en dalen schenken een onnavolgbare flair. Het startpunt voor ski-uitstapjes en ski tours is zeker de panoramabaan Kitzbüheler Alpen. Een overvloed aan mogelijkheden biedt de regio Mittersill –Hollersbach – Stuhfelden aan de langlaufers.
meer »


Het Tiroler hoogdal, direct aan de Beierse grens, is het eerste adres in de bergen en is kinderlijk eenvoudig en zonder vignet bereikbaar. Het slechts 16 kilometer lange dal op een sneeuwzekere hoogte van 1.100 meter biedt de beste basis voor een perfecte start op de piste – over het dal verdeelt zijn zes kleine, fijne skigebieden met gezamenlijk 55 pistekilometers.
meer »


Welke ingrediënten zijn er nodig, om zoals Obertauern gestemd te worden tot skimetropool en “sneeuwschotel” ? Men neme de ligging op 1.740 meter hoogte, de bijzondere weersomstandigheden in de Tauern en het unieke bergmassief, dat met 100 kilometer pisten cirkelvormig het stadscentrum omringt. 
meer »


Hotel Jägerhof ***
Alpbachtal Wildschönau
WINTER
IN DE TIROLER ZUGSPITZ ARENA